AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek rahat bir nefes alınacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında dudağa kalem sürmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa ruj sürmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek hastalıklarının düzeleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet eder.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir