AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının koptuğunu görmek

Kahve falında dudağının koptuğunu görmek

Kahve falında dudağının koptuğunu görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, karlı çıkacağına inanılır.

Kahve falında dudağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin dudağını öptüğünü görmek ticaretinin ilerleyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı dudağından öpmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudak koparmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir