AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dudağını öptüğünü görmek

Kahve falında birinin dudağını öptüğünü görmek

Kahve falında birinin dudağını öptüğünü görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dudağını öptüğünü gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dudakların yara olduğunu görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek rakiplerini geride bırakacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında dudaklarından öpülmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin seni dudağından öptüğünü görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir