AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, eline haram para geçeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında şiş dudak görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek mal ve para sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağını şiş görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına işarettir.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek zorluklarını aşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında şişmiş dudak görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir