AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak koparmak

Kahve falında dudak koparmak

Kahve falında dudak koparmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bazı kayıplar olabileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudak koparmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dudağını boyadığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle dudaktan öpüşmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında dudağa kalem çekmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle dudaktan öpüşmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dudakta yara görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yeni işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dudaklarının yara olduğunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir