AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağını öpmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sevilen birinin geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dudaktan öpmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir