AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dudağından öpmek

Kahve falında birinin dudağından öpmek

Kahve falında birinin dudağından öpmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında akrabayı dudaktan öpmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dudağından öpmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızı dudağından öpmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin dudağından öpmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızın dudağından öpmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yalan söylemeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir