AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek düşmanlarla beraber oturmaya, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek aydınlığa çıkılacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, Allah katında yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir