AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor dudak görmek

Kahve falında mor dudak görmek

Kahve falında mor dudak görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mor dudak gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Kahve falında morarmış dudak görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dudağı mor görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mor dudak görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, varlıklı kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudakları uçuklamak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudak görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudak dikmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir