AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı dudağından öpmek patron olunacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir