AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında birisiyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında birisiyle dudaktan öpüşmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüntülerinin son bulacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dudak görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük dudak görmek müjdeli haberler alacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında dudağına ruj sürmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak dikmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında dudaktan ısırmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir