Kahve falında dudağından öpülmek

Kahve falında dudağından öpülmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Kahve falında dudağından öpülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dudak görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaktan öpmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dudakta ben görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında morarmış dudak görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağından öpülmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir