AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dudak görmek

Kahve falında yeşil dudak görmek

Kahve falında yeşil dudak görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, donatacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil dudak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil dudak görmek dertlerinden arınacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek güzel günler görüleceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudakta ben görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek maddi olarak zayıflayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Kahve falında dudağın kanaması görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir