AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış dudak görmek

Kahve falında morarmış dudak görmek

Kahve falında morarmış dudak görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında morarmış dudak gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Kahve falında morarmış dudak görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında dudağı mor görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mor dudak görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağını delmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir