AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta ben görmek

Kahve falında dudakta ben görmek

Kahve falında dudakta ben görmek insanlarla uyumunun artacağına, haneden birinin ayrılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında dudakta ben gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında dudakta ben görmek sıkıntılarının geçeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ben görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ben görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında et beni kopartmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında insana benzeyen kedi görmek hayırlı kararlar alacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen yılan görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında beni öldürmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında bacakta ben görmek evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir