AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, maddi gücünün katlanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek bazı girişimlerde bulunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hak yolunu tutacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir