AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarını çatlamış gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında dudak çatlaması görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dudaklarını çatlamış görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında derme çatma ev görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında çatlamış topuk görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında cam çatlatmak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çatlamış ayak görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında çatlamış el görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlamış toprak görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir