AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağından öpmek

Kahve falında dudağından öpmek

Kahve falında dudağından öpmek geleceğe dair planlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını dudağından öpmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir dudaktan öpmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir