AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dudaktan öpmek

Kahve falında bir dudaktan öpmek

Kahve falında bir dudaktan öpmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni işlere girişileceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında erkek arkadaşını dudaktan öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini dudaktan öpmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisini dudaktan öpmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını dudaktan öpmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir