AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı dudaklarından öpmek

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek hayallere kavuşulacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek komşularla ters düşüleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir