AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin dudağından öpmek

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, huzursuzlukların son bulacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, mutluluğa ve neşeye, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin dudağından öpmek hasretin biteceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi dudağından öpmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği dudağından öpmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine alamet eder.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir