AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını dudağından öpmek

Kahve falında kadını dudağından öpmek

Kahve falında kadını dudağından öpmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek hak yolundan uzaklaşacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını dudağından öpmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında kadının dudağından öpmek daha fazla gelire kavuşacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir