AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sivilceli görmek

Kahve falında birini sivilceli görmek

Kahve falında birini sivilceli görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, insanların alım gücünün azalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sivilceli gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında burunda sivilce görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında sivilceyi kanatmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, başarı için fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerini sivilceli görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında sivilceden irin aktığını görmek zor durumların sona ereceğine, büyük bir üne sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir