AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek feraha ermeye, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde bir sürü sivilce görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek kazancın artacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek düşmanlarını bile affedeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir