AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde sivilce görmek

Kahve falında göğsünde sivilce görmek

Kahve falında göğsünde sivilce görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünde sivilce gördüyseniz:

  • Kontrolünüzün dışında gelişen olaylar bazı konularda format değişikliği yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında göğsünde sivilce görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında göğsünde sivilce çıktığını görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya alamet eder.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başında sivilce görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde iltihaplı sivilce görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü sivilceli birini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında alında büyük sivilce görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir