AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sivilce görmek

Kahve falında kırmızı sivilce görmek

Kahve falında kırmızı sivilce görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı sivilce gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz durumunda karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı sivilce görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kırmızı sivilce görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilde sivilce görmek makama ve rızka sahip olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek huzurunun eski haline döneceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında suratı sivilceli görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında başında sivilce görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir