AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceler görmek

Kahve falında sivilceler görmek

Kahve falında sivilceler görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, talihinin artacağına, elinin darlık içinde kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceler gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında sivilce koparmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada sivilce patlatmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine inanılır.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak elindekileri de alıp götüreceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde sivilce görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta sivilce sıkmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir