AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında büyük sivilce gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sivilceli sırt görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında sırta sivilce görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında sırtında sivilce görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta sivilce görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını sivilceli görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir