AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağı kanamak

Kahve falında parmağı kanamak

Kahve falında parmağı kanamak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı kanamak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında parmak kanamak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında parmağı kanamak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı kanamak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kanamak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dizleri kanamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının burnu kanamak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, istediği noktalara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dişi kanamak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri kanamak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir