AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağı kanamak

Kahve falında kulağı kanamak

Kahve falında kulağı kanamak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağı kanamak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmamanız veya çabuk sinirlenmeniz durumunda kaybeden taraf olabilirsiniz.

Kahve falında kulağı kanamak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında alnı kanamak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız kanamak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kanamak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında parmağı kanamak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri kanamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dili kanamak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir