AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi kanamak

Kahve falında kalbi kanamak

Kahve falında kalbi kanamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, gelirinin de artmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, masraflarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbi kanamak gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında kalbi kanamak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, içinin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında dişi kanamak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun kanamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında dudağı kanamak kişinin sıkıntıların artacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında alnı kanamak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri kanamak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak kanamak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağı kanamak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir