AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kanamak

Kahve falında bacağı kanamak

Kahve falında bacağı kanamak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı kanamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz durumunda bazı geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında bacağı kanamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kanamak zarar verici olaylar yaşanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları kanamak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak kişinin bundan zarar göreceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuçları kanamak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dizleri kanamak getirisi çok olan işler yapacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri kanamak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir