AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu kanamak

Kahve falında burnu kanamak

Kahve falında burnu kanamak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına tabir olunur.

Kahve falında burnu kanamak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında ağzı burnu kanamak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında burnun kanamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak tamamen içine kapanacağına, kötü sözler duyulacağına delalettir.

Kahve falında burnu kanamak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak doğruluktan ayrılmayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbi kanamak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak kanamak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir