AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri kanamak

Kahve falında bir yeri kanamak

Kahve falında bir yeri kanamak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok dikkat çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri kanamak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Kahve falında bir yeri kanamak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak kazancını iki kat arttıracağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında boynu kanamak kafasına koyduğuna ulaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazı kanamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Kahve falında başı kanamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine inanılır.

Kahve falında diş kanamak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kanamak sıkıntılarının daha da artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçları kanamak huzursuz ve mutsuz olacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir