AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız kanamak

Kahve falında ağız kanamak

Kahve falında ağız kanamak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız kanamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Kahve falında ağız kanamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi kanamak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında dizi kanamak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnun kanamak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında alnı kanamak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında avuçları kanamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında gözü kanamak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dili kanamak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir