AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında dudağa ruj sürmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek ruhuna hayrat yapılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek işlerinin düşeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında dudağa kalem sürmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir