AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklara ruj sürmek

Kahve falında dudaklara ruj sürmek

Kahve falında dudaklara ruj sürmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalettir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dudağa ruj sürmek manevi olarak çok rahat edileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir