AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin istediğiniz gibi olması niyetindeyseniz, belli kişileri uyarmaktan ya da yaptıkları işlerin yanlışlığını göstermekten çekinmenizde fayda var.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek iyi haberler alınacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet eder.

Kahve falında dudağa ruj sürmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağına ruj sürmek önemli bir lider haline geleceğine, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek bunun da geleceğine, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir