AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa ruj sürmek

Kahve falında dudağa ruj sürmek

Kahve falında dudağa ruj sürmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa ruj sürmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir