AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa küpe takmak

Kahve falında dudağa küpe takmak

Kahve falında dudağa küpe takmak para sıkıntısının olmayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında dudağa küpe takmak istemediği halde borçlanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta küpe takmak helal ve bol rızka kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak kötü günlerin biteceğine, rızıksız kalacağına delalet eder.

Kahve falında büyük küpe takmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında küpe takmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mal ve para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor küpe takmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına küpe takmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir