AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına küpe takmak

Kahve falında başkasına küpe takmak

Kahve falında başkasına küpe takmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasına küpe takmak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında küpeyi ters takmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe takmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında burnuna küpe takmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye alamet eder.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüs küpe takmak istenen her şeye sahip olunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak zorluklarını aşmayı bileceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir