AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta küpe takmak

Kahve falında pırlanta küpe takmak

Kahve falında pırlanta küpe takmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe takmak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Kahve falında pırlanta küpe takmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe kaybetmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe almak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına yorulur.

Kahve falında altın pırlanta küpe görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta küpe görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta kolye takmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta alyans takmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir