AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor küpe takmak

Kahve falında mor küpe takmak

Kahve falında mor küpe takmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında mor küpe takmak gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Kahve falında mor küpe takmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli küpe görmek bereketin ve verimin olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor küpe görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük küpe takmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine küpe takmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil küpe takmak her gün daha fazla dolacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine küpe takmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir