AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe takmak

Kahve falında küpe takmak

Kahve falında küpe takmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küpe takmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında birine altın küpe takmak işte de mutlu olunacağına, işlerdeki verimin artacağına işarettir.

Kahve falında küpe alıp takmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inci küpe takmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında kolye küpe takmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak farklı iş kollarına ulaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir