AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kulağına küpe takmak

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak hasta olanın da iyileşeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kulağına küpe takmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işinde itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak zevki sefa içinde olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kulağa küpe takmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir