AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp önerilere kulak vermelisiniz.

Kahve falında kulağına küpe takmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, bazı iş birlikleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak kazancın çoğalacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak çok büyük hayır duası alınacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir