AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük küpe takmak

Kahve falında büyük küpe takmak

Kahve falında büyük küpe takmak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük küpe takmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük küpe takmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe küpe takmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa küpe takmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında geline küpe takmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta küpe takmak üzeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir