AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağına ruj sürmek

Kahve falında dudağına ruj sürmek

Kahve falında dudağına ruj sürmek zengin olunacağına, yeni iş kollarına girileceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında dudağına ruj sürmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa ruj sürmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir