AnaSayfa / Genel / Kahve falında doyana kadar yemek yemek

Kahve falında doyana kadar yemek yemek

Kahve falında doyana kadar yemek yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine inanılır.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ona kadar saymak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında beline kadar çamura batmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek sonra kendi işini kuracağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek kırılan kalplerin barışacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir