AnaSayfa / Genel / Kahve falında dize kadar denize girmek

Kahve falında dize kadar denize girmek

Kahve falında dize kadar denize girmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sevdiği insana kavuşacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dize kadar denize girmek gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında dize kadar denize girmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında dize kadar suya girmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Kahve falında dize kadar çamura batmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında dize kadar kar görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında diz dize oturmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında dize oturmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dize yatmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir